FRAKT 59KR. FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 1000KR INOM SVERIGE. 
Sök

Villkor

Betalning
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Betalningsvillkor
Vi använder Klarna som betalningsförmedlare och erbjuder fakturabetalning (ingen fakturaavgift) delbetalning, kortbetalning samt direktbetalning via bank.
Fullständiga betalvillkor hittar du här

Leverans
Leveranskostnaden är 59kr och fraktfritt över 1000kr inom Sverige. Leveranstiden för lagervaror är i regel 4-7 arbetsdagar, om det förekommer några avvikelser från detta kontaktar vi dig via e-mail eller telefon. Om produkten är en beställningsvara betyder detta att vi inte har produkten på lager utan vi tar hem varan först när du har lagt din beställning. Leveranstiden för beställnings varor kan variera beroende på produkt men vi kommer att hålla dig informerad om leveransdatum och skickar varan till dig så fort vi har mottagit den. 

Paket som ej hämtats

Hos Schenkers ombud kan paketet ligga kvar i 14 dagar. Paket som inte hämtas ut debiterar vi för frakt- och hanteringskostnader för outlöst paket med 200 kr för att täcka frakt och expeditionskostnader. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen.

Ångerrätt och Öppet köp
Som privatperson har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Vid nyttjande av ångerrätt betalar du (kunden) returfrakten. Priset på returfrakten beror på paketets vikt och volym. Fri frakt över 1000 kr (inom Sverige) gäller ej om du ångrar ditt köp, det är då varans värde som krediteras. Varor skall returneras oskadade och oanvända i originalförpackning. Så snart vi kan efter mottagande av returen genomför vi återbetalning eller kreditering av faktura beroende av valt betalsätt. Om du önskar byta din vara, tex till en annan storlek eller färg, det är du som kund som står för fraktkostnaden. Returfrakten beställer du enkelt här: https://skicka.dbschenker.com

Observera att vid återsändning till oss är du betalningsansvarig om varan skadas eller kommer bort. Spara därför på ditt inlämningskvitto/orderbekräftelse ifrån Schenker.

I de fallen där en använd vara lämnas tillbaka eller på annat sätt skadats av dig som kund har vi rätt att dra av värdeminskningen när vi återbetalar dig. Notera dock att du har full rätt att öppna och kontrollera produkter utan att riskera någon värdeminskning.

Mejla oss på epostadress längst ner på sidan eller via kontaktformuläret och meddela att du vill utnyttja ångerrätten innan du skickar tillbaka några varor. 

Reklamationer 

Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få varor av högsta kvalitet men ibland kan det bli fel. Om du har fått en skadad eller felaktig vara ber vi dig att kontakta oss via epostadressen längst ner på sidan eller via kontaktformuläret.

Om du ska skicka tillbaka en skadad vara till oss gör du det enklast i det emballage och förpackning som den skickades ut i. Vi följer konsumentköplagen vilket innebär 36 månaders reklamationsrätt. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, dvs fel som fanns i varan vid leverans. Vanligt slitage ersätts ej.

Vid eventuell returfrakt av skadad/felaktig vara står alltid vi för returkostnaden. Notera dock att vi endast står för kostnaden om du först kontaktat oss och fått instruktioner att skicka tillbaka varan.

Återbetalningar
Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur. Fakturor krediteras och skickas ut på nytt, kortbetalningar och direktbetalning via bank återbetalas via Klarna.

Personuppgifter

För att kunna beställa produkter i Whitefields webshop måste du registrera dig som kund genom att öppna ett användarkonto. När du skapar detta konto kommer vi att fråga efter viss information, inklusive din e-postadress. För att kunna genomföra ett köp och för att vi ska kunna leverera varorna kommer vi även begära all information som erfordras för leverans. Detta innebär att information om dig lämnas vidare även till vår fakturapartner Klarna samt aktuell logistikpartner.

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna leverera de tjänster som du efterfrågat, t ex så använder vi din e-postadress för att översända servicerelaterade meddelanden och nyhetsbrev. Nyhetsbreven skickas ut igenom Getanewsletter och du kan själv välja om du vill ta emot vårt nyhetsbrev när du genomför ditt köp och du kan på ett enkelt sätt avsluta prenumerationen av nyhetsbreven genom den länk som du hittar i sidfoten på varje nyhetsbrev. De servicerelaterade meddelanden såsom information om orderstatus, betalningar o.dyl. anses utgöra en väsentlig del av tjänsten och kommer att skickas även om du inte vill erhålla vårt nyhetsbrev. En genomförd beställning i Whitefields webshop innebär att du godkänner våra allmänna villkor och samtycker till att dina personuppgifter och adress registreras i vårt kundregister. Kundregistret behålls för framtida beställningsändamål och nyhetsbrev. Skulle du vilja bli borttagen från detta register, skicka ett mail till info@whitefields.se, observera att bli borttagen från vårt register kommer att kräva att du registrerar dig igen för din nästa order.

Whitefields är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss.

Kontaktinformation
Full kontaktinformation inklusive fysisk adress, emailadress och/eller telefonnummer till kundsupport samt organisationsnummer finns längst ner på varje sida i butiken.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
 
Powered by Talex e-handelssystem
info@whitefields.se     |     Whitefields Interiors AB     RINGVÄGEN 32     23635 HÖLLVIKEN     Tel: +46763112792     |     559104-2279